Over ons

Postera is een Deense webshop en verkoopt posters en lijsten van hoge kwaliteit.

Wij bieden een groot assortiment posters - van bekende kunst, natuur en mode tot exclusieve collecties die je alleen bij ons vindt. Wij vinden dat kwaliteit het grote verschil maakt - alles is doordacht tot in de kleinste details.

Onze posters
Worden gedrukt op hoogwaardig 250 grams gesatineerd fotopapier met een dubbelzijdige PE laag. Wij hebben hiervoor gekozen omdat bij deze papiersoort de drukkleuren heel mooi uitkomen en het daarnaast FSC® gecertificeerd is.

De lijsten
Worden handgemaakt in Denemarken. De details worden grondig uitgewerkt in samenwerking met onze leverancier en worden versterkt door hun jarenlange ervaring op dit gebied. Om trouw te blijven aan ons concept worden de lijsten voorzien van echt glas.

Het verpakkingsmateriaal
Is ontworpen en ontwikkeld met oog voor perfectionisme, biedt bescherming voor de producten en is milieuvriendelijk. Daarom wordt ons verpakkingsmateriaal gemaakt van 100% recyclebare materialen en FSC® gecertificeerd papier.

Al deze dingen hebben natuurlijk hetzelfde gezamenlijke doel - het gevoel van tevredenheid bij onze klanten wanneer ze een goed product ontvangen van hoge kwaliteit.